.

.

New
Компанијата House & Homebody Копродукции, бело со крајбрежна слика

Компанијата House & Homebody Копродукции, бело со крајбрежна слика

DEN 2.33

Тековен
Во продавницата

Бродови целосно собрани Издржува тестови за издржливост на индустријата. Прекрасни репродукции на ликовна уметност. Се вклопува во американските стандардни тркалезни тоалети. Висококвалитетни браници и хардвер. Бродови целосно собрани. Издржува тестови за издржливост на индустријата. Прекрасни репродукции на ликовна уметност. Се вклопува во американските стандардни тркалезни тоалети. Висококвалитетни браници и хардвер. Нашите бели тоалетни седишта им даваат на декораторите начин да се справат со честопати занемарено натпреварување! Достапно и во тркалезни и во издолжени форми, белата основа предвидува брилијантни бои и остри слики, отворање нови жанрови на уметност и повеќе начини да се вклопите во декор на вашата бања. Нашата финиш облога создава безбедна површина за околини со висока влажност, ги исполнува сите стандарди во индустријата и поминува два важни тестови во индустријата. Седиштата доаѓаат преиспитани со пластични шарки за брзо ослободување за лесно чистење. Браниците се изработени од високо-неопрен материјал. Секое седиште се испраќа со хардвер за инсталација.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди