.

.

New
Универзален мастер кабелски комплет за заклучување поставени за капаци на автомобили, велосипеди, порти, SUV, камион и комбиња

Универзален мастер кабелски комплет за заклучување поставени за капаци на автомобили, велосипеди, порти,

DEN 1.67

Тековен
Во продавницата

Тешка должност : Цврстите кабли се доволно силни за да ги поправат вратите и да останат безбедни долго време Разновидно : Работи за единечна врата, карго врата, лифтови, задните задници, задните отвори и многу повеќе. Лесна инсталација : Доаѓа со водич и може да се инсталира за неколку минути. Универзалниот дизајн ви овозможува да го заклучите велосипедот, капакот на автомобилот, портите и многу повеќе. Направено од доверлива компанија Оксгорд. Тешка должност : Цврстите кабли се доволно силни за да ги поправат вратите и да останат безбедни долго време. Разновидно : Работи за единечна врата, карго врата, лифтови, задните задници, задните отвори и многу повеќе. Лесна инсталација : Доаѓа со водич и може да се инсталира за неколку минути. Универзалниот дизајн ви овозможува да го заклучите велосипедот, капакот на автомобилот, портите и многу повеќе. Направено од доверлива компанија Оксгорд. Покрив за автомобили не е доволно, вашата волја треба да го обезбедите за да бидете сигурни дека не лета од вашиот автомобил. Тоа е местото каде што влегува комплетот за безбедносен кабел и комплет за заклучување на челик Оксгорд и сет за заклучување. Исто така, го отежнува некој да ви го одземе капакот. Доаѓа со заклучување и неколку клучеви. Направено од доверлива компанија Оксгорд.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди