.

.

New
Othmro 5PCS 72 LED IR ILLUNIATOR за безбедносна камера 90 степени IR LED тркалезна плоча IR инфрацрвена светлина илуминатор табла сијалица за безбедносна камера за видео надзор за ви

Othmro 5PCS 72 LED IR ILLUNIATOR за безбедносна камера 90 степени IR LED тркалезна плоча IR инфрацрвена

DEN 0.33

Тековен
Во продавницата

[Големина] -ДИА : 75мм; број на ЛЕР : 72; Аголен степен : 90; боја : бела [90 степени широк агол]-Обезбедување на плочата на плочата на плочата со илуминатор со ширина на IR, без светло место, подобро осветлете го опсегот за гледање на вашата камера и ви даваат добра ноќ за ноќно гледање, најдобро одговараат на вашите безбедносни камери за широк агол. [Дури и осветлување] -Оваа IR инфрацрвена табла за осветлување има широк напон и постојан дизајн на струја, висока ефикасност, висока фактор на моќност, стабилна структура на колото. [Погодно за] -Блаза за вашата скршена или истрошена LED табла, погодна за безбедносни камери за CCTV. [Забелешка]- Погледнете ја големината на светлината на таблата јасно пред да ја замените светлосна свиња на CCTV камерата; за апликации за излез, ве молиме проверете дали е заштитено со водоотпорна кутија и DC врската е запечатена со електрична лента. [Големина] -ДИА : 75мм; број на ЛЕР : 72; Аголен степен : 90; боја : бела. [90 степени широк агол]-Обезбедување на плочата на плочата на плочата со илуминатор со ширина на IR, без светло место, подобро осветлете го опсегот за гледање на вашата камера и ви даваат добра ноќ за ноќно гледање, најдобро одговараат на вашите безбедносни камери за широк агол. [Дури и осветлување] -Оваа IR инфрацрвена табла за осветлување има широк напон и постојан дизајн на струја, висока ефикасност, висока фактор на моќност, стабилна структура на колото. [Погодно за] -Блаза за вашата скршена или истрошена LED табла, погодна за безбедносни камери за CCTV. [Забелешка]- Погледнете ја големината на светлината на таблата јасно пред да ја замените светлосна свиња на CCTV камерата; за апликации за излез, ве молиме проверете дали е заштитено со водоотпорна кутија и DC врската е запечатена со електрична лента. LED IR инфрацрвени табли со LED светлосни низи. Со широк агол; совршен избор за производство на подобар квалитет на сликата за ноќно гледање за вашата CCTV камера, IP камера и друга опрема за надзор.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди