.

.

New
Мерач на регулатор за притисок на притисок на гориво со супер-мерач на гориво 0-100psi течен хром

Мерач на регулатор за притисок на притисок на гориво со супер-мерач на гориво 0-100psi течен хром

DEN 2.67

Тековен
Во продавницата

Мерач на регулатор на притисок од 1 x, 1-3/4 '' 45мм мерач Мерач на течност исполнет за постојани читања топло или ладно. Прилагодливо од 0 до 100 psi до максимален капацитет на пумпата за гориво. Челик кутија, јасно, лесен за читање црно лице со бели броеви и додатоци на PSI. Стандарден, 1/8 инчен NPT машки поддржува директна врска со кој било прилагодлив регулатор. Лесно-введен приклучок за точни читања секој пат. Опис на производот 100% сосема нова боја : Црна универзална 1-3/4 '' 45мм мерач на мерач на мерач за конзистентно читање топло или ладно прилагодлив од 0 до 100 psi до максимална кутија за капацитет на пумпа за гориво, чиста, лесна за читање на црно лице Со стандардни бели броеви и PSI -додатоци, 1/8 инчен NPT машки поддржува директна врска со која било прилагодлива регулаторска професионална инсталација е препорачливоста на инструкциите не е вклучена во мерачот на регулаторот за притисок на горивото 1 x.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди