.

.

New
Канцелариски депо лаптоп со 3 дупки

Канцелариски депо лаптоп со 3 дупки

DEN 3.00

Тековен
Во продавницата

Совршено е да се задржите во вашата тетратка, така што е корисно кога и да ви треба Одлично за врзива со 3 прстени. Вклучува вграден сад за отпад. Удари до 3 листови од 20 lb хартија. Совршено е да се задржите во вашата тетратка, така што е корисно кога и да ви треба. Одлично за врзива со 3 прстени. Вклучува вграден сад за отпад. Удари до 3 листови од 20 lb хартија. Канцелариски депот Тетратка со 3 дупки (сина).

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди