.

.

New
Тим Холц - Ренџер дистрес оксид спреј П, конзерви без семе

Тим Холц - Ренџер дистрес оксид спреј П, конзерви без семе

DEN 1.33

Тековен
Во продавницата

Создава оксидирани ефекти кога се испрскаат со вода Користете за брзо и лесно покривање на мастило на порозни површини. Спреј низ матрици, бои на слоеви, сприц со вода и гледајте ја мешавината и мешавината на бојата. Овој пакет содржи еден 2 грип. Е во согласност со ASTM D4236. Направено во САД. Шише со распрскувач на ранг-ТИМ Холц. Спреј директно на порозни површини за брзо лесно покривање на мастило. Магла со вода за да се мешаат бојата и гајлените ефекти. Овој пакет содржи едно шише со спреј од 1.9oz со дамки од спреј за неволја. Доаѓа во најразлични бои. Незагрозните спрејови на оксид се фузија за боење и пигментно мастило што создава ефект на оксид кога се испрска со вода. Користете за брзо и лесно покривање на мастило на порозни површини. Спреј низ матрици, бои на слоеви, сприц со вода и гледајте ја мешавината и мешавината на бојата. Спреј директно на порозни површини за брзо, лесно покривање на мастило. Магла со вода за да се мешаат бојата и гајлените ефекти.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди