.

.

New
Стенли Најдобро 45H 7 T 03 H 626 RH 7-пински цврста цевка Стандард за враќање на Leper Core Lever Lover, студентски дом, сатен хром, 2 “

Стенли Најдобро 45H 7 T 03 H 626 RH 7-пински цврста цевка Стандард за враќање на Leper Core Lever

DEN 9258.88

Тековен
Во продавницата

Заклучувањето за заклучување вклучува јасни индикации за „заклучени“ и „отклучени“ состојби Оклопниот фронт целосно ги опкружува бравата и мртвиот свет што обезбедува зголемена странична јачина. Само-усогласување на механизмот за трим за брза, лесна и точна инсталација. Помошен болт на не'рѓосувачки челик за леснотија на промена на раката. Брзо преиспитување со најдобро заменливо јадро. Стенли Најдобра 45 H 7-пинска цврста цевка Стандард Помалку заклучување на лостот, студентски дом, сатен хром (случај од 1).

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди