.

.

New
Parkworld 885200 Splitter, RV 50A до 30A & 15A V адаптер кабел 14-50p машки до TT-30R & 5-15R Femaleенски

Parkworld 885200 Splitter, RV 50A до 30A & 15A V адаптер кабел 14-50p машки до TT-30R & 5-15R Femaleенски

DEN 639.84

Тековен
Во продавницата

Обликуван со електронски бакарен терминал со цел ефикасно да се избегне оксидацијата на површината RV Camper 50 A 14-50 машки приклучок со рачка. Патнички приколка 30А TT-30 Femaleенски сад со рачка. Американски стандардни домаќинства редовно 15А 5-15 женски сад. Кабел за адаптер за напојување со тешки точки за излез на РВ на пиедестал. 100% проводник на бакарна жица внатре. Користена 10awg*3 заглавена бакарна внатрешна жица, поддржувајте го секој излез максимум 30 засилувач. Обликуван со електронски бакарен терминал со цел ефикасно да се избегне оксидацијата на површината. RV Camper 50 A 14-50 машки приклучок со рачка. Патнички приколка 30А TT-30 Femaleенски сад со рачка. Американски стандардни домаќинства редовно 15А 5-15 женски сад. Кабел за адаптер за напојување со тешки точки за излез на РВ на пиедестал. 100% проводник на бакарна жица внатре. Користена 10awg*3 заглавена бакарна внатрешна жица, поддржувајте го секој излез максимум 30 засилувач. NEMA 14-50 P до TT-30 R и 5-15 R Dual Female V Splitter Recreational возило 30 A приклучок или приклучок од 15 A Добијте моќност од 50 A излез за напојување. Кога имате излез за напојување RV 50 A, и сакате да се поврзете или редовни жици од 15 A или RV 30 A за да добиете моќ од тоа дури и во исто време, овој сет на кабел може да ви помогне да го сторите тоа. Должина : 18 инчи.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди