.

.

New
Reskit RS72-0119 - 1/72 - смола за детали за смола од бомба 31 GBU

Reskit RS72-0119 - 1/72 - смола за детали за смола од бомба 31 GBU

DEN 2.67

Тековен
Во продавницата

Производител : Reskit (Украина) Материјал : смола. Опис на комплетот : Необјавен, необјавен. Состојба : Ново. Производител : Reskit (Украина). Материјал : смола. Опис на комплетот : Необјавен, необјавен. Состојба : Ново. Производител : Reskit (Украина) Код : 72-0119 Скала : 1/72 Тип : А-10, Б-1, Б-2, Б-52, Ф-16, Ф-15, Ф-35 Материјал : Опис на комплетот за смола : Необјавени, необјавени, комплетот не содржат бои и состојба на лепак : Нов комплет за рекоментирани комплети : Италерија, модел колекции, Revell, Hasegawa, GWH, Tamiya Збир на детали - еден од најлесните начини да му дадете на моделот реален изглед.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди