.

.

New
Panduit DPF18-111FIB-3K Ролна Паметен Систем DiscoGrip Женски Исклучува, Најлон Целосно Изолирани, 22-18 Agg Жица Опсег, Црвена, 0.110 x 0.020 Големина На Јазичето, 0.132 Макс Изолација, 0.19 Шир?

Panduit DPF18-111FIB-3K Ролна Паметен Систем DiscoGrip Женски Исклучува, Најлон Целосно Изолирани, 22-18 Agg

DEN 2.33

Тековен
Во продавницата

Целосно изолиран влез на инка женски исклучете ја терминалната ролна за употреба со заглавена бакарна жица од #22 до #18 AGG (0,5 до 1,5 квадратни метри мм) и 0,11" јазичиња. Лимено месинг тело со целосна најлонска изолација од врвен степен за максимално олеснување на напрегањето и спречување на електрични шорцеви. Максимален рејтинг НА напон ОД 600 V. Максимален температурен рејтинг од 221 Степени F (105 Степени Целзиусови). УЛ Наведени И АДС сертифицирани за обезбедување на квалитет, Рохс во согласност со прописите за опасни супстанции. Целосно изолиран влез на инка женски исклучете ја терминалната ролна за употреба со заглавена бакарна жица од #22 до #18 AGG (0,5 до 1,5 квадратни метри. мм) и 0,11" јазичиња. Лимено месинг тело со целосна најлонска изолација од врвен степен за максимално олеснување на напрегањето и спречување на електрични шорцеви. Максимален рејтинг НА напон ОД 600 V. Максимален температурен рејтинг од 221 Степени F (105 Степени Целзиусови). УЛ Наведени И АДС сертифицирани за обезбедување на квалитет, Рохс во согласност со прописите за опасни супстанции. Овој пандуит DPF18-111 FIB-3 K целосно изолиран влез на инка женската терминална ролна за исклучување е погодна за употреба со заглавена бакарна жица од #22 до #18 AGG (0,5 до 1,5 квадратни метри. мм) и јазичиња 0,11" (2,8 мм) широк и 0,02 " (0,5 мм) дебелина. Има лимено месинг тело, максимален напонски рејтинг ОД 600 V и максимален температурен рејтинг од 221 Степени F (105 Степени C). Терминалот има внатрешно застанување на жицата за да се обезбеди соодветна длабочина на вметнување на соголените проводници и е целосно изолиран со црвен најлон од врвен степен за максимално олеснување на напрегањето, спречување на електрични шорцеви и за совпаѓање со умирања кодирани во боја на Пандуит. Тоа Е Ограничување На Опасните Супстанции (Рох) во согласност со прописите за опасни супстанции и Е Лаборатории За Преземачи (УЛ) Наведени И Канадско Здружение За Стандарди (АДС) сертифицирани за обезбедување квалитет. Оваа целосно изолирана ролна за исклучување на женски приклучок за инка е погодна за употреба со заглавена бакарна жица од Американскиот Мерач на Жица (AWG) #22 до #18 (0,5 до 1,5 квадратни метри. мм) во индустриски, автомобилски и други електрични апликации.Спецификации конектор напишан терминал за исклучување, женски, целосна изолација, влез во инка,релепи по ролна3, 000 за употреба со заглавена бакарна жица#22 до #18 AGG (0,5 до 1,5 квадратни метри.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди