.

.

New
Подигање EE2804NTX6 Најлон Веб-прашка, стил на око и око, изопачено око, 2-пар, 4 x 6

Подигање EE2804NTX6 Најлон Веб-прашка, стил на око и око, изопачено око, 2-пар, 4 x 6

DEN 979.20

Тековен
Во продавницата

Најлон веб се протега повеќе, помага да се избегне вчитување на шок Процесот на инспекција за предупредување за предупредување од црвено јадро, ја зголемува безбедноста. TUFF-ознака за трајна идентификација, што ја бара ОСХА. Најлон веб се протега повеќе, помага да се избегне вчитување на шок. Процесот на инспекција за предупредување за предупредување од црвено јадро, ја зголемува безбедноста. TUFF-ознака за трајна идентификација, што ја бара ОСХА. Традиционалниот стандард во веб -краци. Третманот со жолта абразија го проширува животот на прашка. Инспекција за помош на црвено јадро на предива. Најлон веб се протега повеќе, помага да се избегне вчитување на шок. Tuff-Tag гарантира дека OSHA бара информации го трае животот на прашка.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди