.

.

New
Камерон Сино нова замена батерија одговара за Philips BT2500, BT2500B, BT2500B/37, BT2500W, BT2500W/00, BT64, BT64A, BT64B

Камерон Сино нова замена батерија одговара за Philips BT2500, BT2500B, BT2500B/37, BT2500W, BT2500W/00, BT64, BT64A, BT64B

DEN 1.00

Тековен
Во продавницата

Ве молиме, осигурете се дека и бројот на моделот и батеријата се совпаѓаат со вашиот уред пред да го набавите (можете да најдете поврзани информации во описот на производот) Тип на производ : Li-полимер Волти : 3,7 Капацитет : 750m Ah / 2. Димензија : 40,40 x 27,30 x 7,00мм тежина : . Сертифицирани со FCC, CE, CB, ISO9001 и ROHS. Гаранција за враќање на парите од 14 дена и гаранција од 12 месеци. Ве молиме, осигурете се дека и бројот на моделот и батеријата се совпаѓаат со вашиот уред пред да го набавите (можете да најдете поврзани информации во описот на производот). Тип на производ : Li-полимер Волти : 3,7 Капацитет : 750m Ah / 2. Димензија : 40,40 x 27,30 x 7,00мм тежина : . Сертифицирани со FCC, CE, CB, ISO9001 и ROHS. Гаранција за враќање на парите од 14 дена и гаранција од 12 месеци.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди