.

.

New
Најдобар USB конектор 5V AC адаптер за OOMA XFT-TELOHS101 TELO HEANGET 5VDC кабел за напојување кабел ПС wallид полнач за дома

Најдобар USB конектор 5V AC адаптер за OOMA XFT-TELOHS101 TELO HEANGET 5VDC кабел за напојување кабел

DEN 3.33

Тековен
Во продавницата

Влез Ворлд Влез ✎ : Напон 100-240 VAC 50/60 Hz ✎ Заштита на безбедност ✎ : Нема бучава, операција со ниска температура, без спонтано согорување, без експлозија, без опасност од пожар, стабилен излез. Автоматско прекинување на преоптоварувањето, над прекин на напонот, автоматско термичко намалување, заштита од краток спој. ✎ОВЕТНА КОНСТИНСТВО ✎ : Нема напонски флуктуации при напојување, за време на пренесување, примање или исклучување на напојување. Willе ги заштити вашите електронски производи од уништување. ✎ 2 -годишна гаранција ✎ : Ние ќе обезбедиме 2 -годишна гаранција на производителот и враќање од 30 дена - го вративме грбот!. Најдобар USB конектор 5 V AC адаптер за Ooma XFT-Telohs101 Теле-телефон 5 VDC кабел за напојување кабел ПС wallид полнач за домашни мрежи PSU. Влез Ворлд Влез ✎ : Напон 100-240 VAC 50/60 Hz. ✎ Заштита на безбедност ✎ : Нема бучава, операција со ниска температура, без спонтано согорување, без експлозија, без опасност од пожар, стабилен излез. Автоматско прекинување на преоптоварувањето, над прекин на напонот, автоматско термичко намалување, заштита од краток спој. ✎ОВЕТНА КОНСТИНСТВО ✎ : Нема напонски флуктуации при напојување, за време на пренесување, примање или исклучување на напојување. Willе ги заштити вашите електронски производи од уништување. ✎ 2 -годишна гаранција ✎ : Ние ќе обезбедиме 2 -годишна гаранција на производителот и враќање од 30 дена - го вративме грбот!. Најдобар USB конектор 5 V AC адаптер за Ooma XFT-Telohs101 Теле-телефон 5 VDC кабел за напојување кабел ПС wallид полнач за домашни мрежи PSU. Спецификации на производот : ✔ Тип на приклучок : us prong ✔ Влезен напон : AC 100-240 VAC ширум светот ✔ Опсег на фреквенција на влез : 50-60 Hz Kindубезно Забелешка : ✔ Оваа ставка е адаптер за моќност за замена, а не оргинален/оригинален. ✔ Ве молиме, бидете kindубезно информирани дека вкупната напојување на уредот не треба да ја надминува максималната вата (прикажана на етикетата на адаптерот) на овој адаптер ✔ и предлагаме да биде де-оценет 10% -20% кога се користи за да се спречи прегревање на предупредувањата : ✔ Не отворајте или менувајте го кабелот за напојување / кабел за напојување / кабел за напојување ✔ Ве молиме оставете ги децата, децата далеку од изворот на напон со висок напон ✔ Ве молиме користете го под упатства за професионален електричар - Секоја злоупотреба или неправилна употреба ќе ја поништи гаранцијата.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди