.

.

New
Нов LON0167 22мм Моментарна 2 Не три селектор на Ротари 3-позиција Изберете го прекинувачот ZB2-ED53 (22мм Моментарно 2 Без Дреи 3-позиден-Дрехулсхалтер ZB2-ED53

Нов LON0167 22мм Моментарна 2 Не три селектор на Ротари 3-позиција Изберете го прекинувачот ZB2-ED53

DEN 0.33

Тековен
Во продавницата

Име на артикалот : прекинувач на селекторот; Тип на акција : Моментен; Тип на контакт : 2 бр Позиција на селекторот : 3; ITH : 10 A; UI : 600 V. UIMP : 6 KV; AC 15 : 240 V 3 A; Дијаметар на монтирање на дупката : 2,2 см / 0,87 "(7/8"). Дебелина на погоден панел (прилагодлива) : Макс 5мм / 0,2 "; големина : 39 x 29 x 66mm / 1.5" x 1,1 "x 2,6" (l*w*H); материјал : пластика и метал (фит панел Дике (Ајнстелбар) : Максимум 5 мм / 0,2 '; größe : 39 x 29 x 66 mm / 1,5' x 1,1 'x 2,6' (L * B * H); Материјал : Kunststoff Metall. Главна боја : црна ; Нето тежина : 50g; Содржина на пакет : 1 x Селектор прекинувач (Haupt Farbe : Schwarz; Nettogewicht : 50g; Packung Sinhalt : 1 x wahlschalter. Име на артикалот : селекторски прекинувач; Тип на акција : Моментен; Тип на контакт : 2 Бр. Позиција на селекторот : 3; 3; Ith : 10a; ui : 600 V. UIMP : 6 KV; AC 15 : 240 V 3 A; Дијаметар на монтирање на дупката : 2,2cm / 0,87 "(7/8"). Доделна дебелина на панелот (прилагодлива) : Макс 5мм / 0,2 "; големина : 39 x 29 x 66mm / 1.5 "x 1,1" x 2,6 "(l*w*h); ​​Материјал : пластика и метал (фит панел Дике (Ајнстелбар) : Макс. 5 мм / 0,2 '; größe : 39 x 29 x 66 mm / 1,5 'x 1,1' x 2,6 '(L * B * H); Материјал : Kunststoff Metall. Главна боја : црна; нето тежина : 50g; Содржина на пакет : 1 x Селектор прекинувач (Haupt Farbe : Шварц; Неттогевихт : 50g; packungsinhalt : 1 x wahlschalter. 22мм Моментарна 2 Не три 3-позиција на ротационен селектор Изберете прекинувач ZB2-ED53 Features : 4 терминали за завртки, 2 без типот на контакт, 3 прекинувач на копчето за вртење на ротациониот селектор на позиција. Прекинувачите се структурирани компактно и работат брзо и нежно. Може да се користи широко за контрола на електромагнетните, контактните, релето и другите автоматски контролни електрични кола.Депирање во германски 222мм моментално 2 без Дреи 3-позиден-Дрехвалтер ZB2-ED53artikel Name : Wahlschalter; Aktion Styp : Momentan; Kontakt Typ : 2 Neinwahlposition : 3; Ith : 10a; Ui : 600 νUimp : 6 k V; Wechselstrom 15 : 240 ν 3 A; Durchmesser des befestigungslochs : 2,2 cm / 0,87 '(7/8') Fit панел Дик (Ајнстелбар) : Макс.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди