.

.

New
Lovejoy 68514442434 13210 2-1/8 макара, леано железо, 7,88 оал, 10,75 ОД

Lovejoy 68514442434 13210 2-1/8 макара, леано железо, 7,88 оал, 10,75 ОД

DEN 1.33

Тековен
Во продавницата

Еднострана подвижна прирабница со променлива брзина на пролетната брзина Користете со 5 до 30 HP дискови. Користете 3230 HV појас. Бара лесен комплет за отстранување #020979 H. Нема контакт со метал до метал, така што не е потребно подмачкување. Користете со 5 до 30 HP дискови. Користете 3230 HV појас. Бара лесен комплет за отстранување #020979 H. Нема контакт со метал до метал, така што не е потребно подмачкување. Еднострана подвижна прирабница со променлива брзина на пролетната брзина. Користете со 5 до 30 HP дискови. Користете 3230 HV појас. Бара лесен комплет за отстранување #020979 H. Нема контакт со метал до метал, така што не е потребно подмачкување. Користете со 5 до 30 HP дискови. Користете 3230 HV појас. Бара лесен комплет за отстранување #020979 H. Нема контакт со метал до метал, така што не е потребно подмачкување. Многу економичен и сигурен метод на промена на брзината. Му овозможува на корисникот да ја најде идеалната брзина без да менува шпедици и ремени. Може да се користи како високо ефикасен затегнувач на ременот без потребни прилагодувања. Нуди форма на „мек почеток“, елиминирање на лизгање на ременот и предвремено абење на погони за ремени со својствени побарувања за почеток на вртежен момент.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди