.

.

New
Woodон Вуден потпиша автограм 8x10 Фотографија - UCLA Bruins Легендарниот тренер за кошарка - Фотографии за автограми на колеџ

Woodон Вуден потпиша автограм 8x10 Фотографија - UCLA Bruins Легендарниот тренер за кошарка - Фотографии за автограми

DEN 9295.84

Тековен
Во продавницата

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Категорија; Автограмирани фотографии од колеџ. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани фотографии од колеџ. Woodон Вуден потпиша автограм 8x10 Фото - УЦЛА Бруинс Легендарен тренер за кошарка Ако производот е непотпишан или не е користен во игра, нема да биде вклучен холограм, Woodон Вуден меморија. Меморијабилии на УЦЛА Бруинс.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди