.

.

New
Лента за вратот хартија сечење на коса 500 брои за еднократна употреба бербер врат -лента што се протега

Лента за вратот хартија сечење на коса 500 брои за еднократна употреба бербер врат -лента што се протега

DEN 2.67

Тековен
Во продавницата

Бербер вратот - 500 -броеви за еднократна употреба на вратот, лента за сечење на хартија за хартија, салон за сечење на коса, 2,5 x 11 инчи Исечете ја косата : Користете ги овие ленти за да исечете нечија коса и да ја задржите косата од вратот. За еднократна употреба : Не е потребна алишта, само фрлете ја лентата за хартија во ѓубрето кога ќе завршите. Лесен за употреба : Групите се истегнати и самолепливи, така што тие се вклопуваат повеќе луѓе и лесно се облекуваат и полетуваат. Одлична услуга : Покажете им на вашите клиенти за фризер или бербер професионално искуство. Димензии : Секоја од 500 ленти мери 2,5 x 11 инчи. Кога сте бербер, треба да им покажете на вашите клиенти добра и професионална услуга и тоа можете да го направите со овие ленти за вратот. Тие се апсорбираат и натопуваат пот и вода, како и ја чуваат косата од вратот. Тие се за еднократна употреба и лесни за употреба. Само залепете го самолепливо за себе и подготвени сте да одите. Кога ќе завршите, лесно е да се отстрани. Истегните ленти се вклопуваат скоро на сите. Овој пакет доаѓа со 500 ленти кои мерат 2,5 x 11 инчи. Вратот лента хартија сечење на коса 500 брои за еднократна употреба бербер врат -лента за истегнување бербер врат -лента - 500 -броја за еднократна употреба на вратот, лента за затегнување на хартија за хартија, салон за сечење на коса, 2,5 x 11 инчи исечена коса : користете ги овие ленти за да ја исечете косата на сите и да ја чувате косата од вратот. За еднократна употреба : Не е потребна алишта, само фрлете ја лентата за хартија во ѓубрето кога ќе завршите. Лесен за употреба : Групите се истегнати и самолепливи, така што тие се вклопуваат повеќе луѓе и лесно се облекуваат и полетуваат. Одлична услуга : Покажете им на вашите клиенти за фризер или бербер професионално искуство. Димензии : Секоја од 500 ленти мери 2,5 x 11 инчи. Кога сте бербер, треба да им покажете на вашите клиенти добра и професионална услуга и тоа можете да го направите со овие ленти за вратот.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди