.

.

New
Анснал Лабораторија Електрична Мантија За Греење Со Магнетна Мешалка, Интелигентна Дигитална Контрола На Температурата, Електрична Обвивка За Греење Со Мешање, П?

Анснал Лабораторија Електрична Мантија За Греење Со Магнетна Мешалка, Интелигентна Дигитална Контрола На Температурата,

DEN 2.33

Тековен
Во продавницата

Греење со постојана Температура : Електронска контрола на температурата, интелигентна контрола на температурата за да се постигне постојано загревање на температурата Антиалкални Стаклени Влакна : антиалкални стаклени влакна се користат како изолационен материјал, во него се става пружина од легура Cr20 Ni80, а за вакуумско обликување се користи алуминиумска силикатна памучна жица, која има карактеристики на отпорност на висока температура и брз пораст на температурата. Точна Контрола на Температурата : моделот За Греење и мешање На Дигиталниот дисплеј е опремен со сензори за температура за да ја направи експерименталната контрола на температурата попрецизна. Работен Панел : Интелигентен мерач за контрола на температурата, точно читање. Изолациона Обвивка : Еднократно обликување, процес на електростатско прскање, вкупната површина за греење до повеќе од 60%. Греење со постојана Температура : Електронска контрола на температурата, интелигентна контрола на температурата за да се постигне постојано загревање на температурата.; Антиалкални Стаклени Влакна : антиалкални стаклени влакна се користат како изолационен материјал, пружината од легура Cr20 Ni80 се става во неа, а алуминиумската силикатна памучна жица се користи за обликување на вакуум, што има карактеристики на отпорност на висока температура и брз пораст на температурата.; Точна Контрола на Температурата : моделот За Греење и мешање На Дигиталниот дисплеј е опремен со сензори за температура за да ја направи експерименталната контрола на температурата попрецизна.; Работен Панел : Интелигентен мерач за контрола на температурата, точно читање.; Изолациона Обвивка : Еднократно обликување, процес на електростатско прскање, вкупната површина за греење до повеќе од 60%.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди