.

.

New
Бродот сега набавете SNG18071 ознаки за инвентар, 1 дел од никулец #8 ,, 6 1/4 x 3 1/8, 6,25 ширина, 3,125 должина, Манила

Бродот сега набавете SNG18071 ознаки за инвентар, 1 дел од никулец 8 ,, 6 1/4 x 3 1/8, 6,25 ширина, 3,125 должина,

DEN 334.40

Тековен
Во продавницата

Одвоениот никулец останува со производ Големина #8 - 6 1/4 "x 3 1/8". Дупликат нумерирани во црвена боја на никулец и ознака. 10 поени залиха. Ознаките имаат 3/16 инчи. Одвоениот никулец останува со производ. Големина #8 - 6 1/4 "x 3 1/8". Дупликат нумерирани во црвена боја на никулец и ознака. 10 поени залиха. Ознаките имаат 3/16 инчи. 6 1/4 инчи x 3 1/8 инчи - (6000-6999) ознаки за инвентар 1 дел од никулец #8. Одвоениот никулец останува со производ. Големина #8 - 6 1/4 инчи x 3 1/8 ". Дупликат броеви во црвена боја на никулец и ознака. Прикачете ознаки со жица или жица. Пред-пресек, 12 ", неоткриена жица за памук, достапна бројка Број на акции G2501. Пред-пресек, 12", 26 жица за означување на мерач на располагање на акции G2500. Достапно во случајни количини. Снимајте поправки, следете и управувајте со инвентарот со овие ознаки. Достапно во стил на никулец, јаглерод и без јаглерод : .

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди