.

.

New
Гејтс PB48XL037 PowerGrip Алуминиумска меурчиња за време

Гејтс PB48XL037 PowerGrip Алуминиумска меурчиња за време

DEN 360.00

Тековен
Во продавницата

Целосното разделување во грмушка овозможува лесна инсталација и отстранување Прецизниот дизајн на споеви создава позитивно, притиснете се вклопување до вратилото. Прецизност произведена и статичка избалансирана за да се елиминира мавта со спојници. Димензии на пакетот : 9.144 W (сантиметри). Користете со ремени за време на напојување. Целосното разделување во грмушка овозможува лесна инсталација и отстранување. Прецизниот дизајн на споеви создава позитивно, притиснете се вклопување до вратилото. Прецизност произведена и статичка избалансирана за да се елиминира мавта со спојници.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди