.

.

New
Bosch GWS10-450pd 4-1/2 in. Мелница за ергономски агол без прекинувач за лопатка за заклучување

Bosch GWS10-450pd 4-1/2 in. Мелница за ергономски агол без прекинувач за лопатка за заклучување

DEN 3.00

Тековен
Во продавницата

Ергономски, моќен дизајн на мелница : Инженерски со тесна зона на зафат и мала тежина, но со значителна моќност Ултра компактен моќен мотор : Професионален мотор со 10 засилувачи испорачува до 11.000 вртежи во минута без оптоварување. Мулти-зафатен прекинувач за лопатка : Овозможува зголемени опции за зафат за подобра ергономија, удобност и контрола. Нема функција за прекинувач за заклучување на лопатка : Овозможува брзо исклучување на моторот откако ќе се ослободи прекинувачот. Странична рачка против вибрацијата : Овозможува подобрена удобност и контрола на корисникот. Вклучува : (1) Помошна рачка за анти-вибрации, (1) чувар на тркала, (1) комплет за прирабница и (1) клуч за клуч. Ергономски, моќен дизајн на мелница : Инженерски со тесна зона на зафат и мала тежина, но со значителна моќност. Ултра компактен моќен мотор : Професионален мотор со 10 засилувачи испорачува до 11.000 вртежи во минута без оптоварување. Мулти-зафатен прекинувач за лопатка : Овозможува зголемени опции за зафат за подобра ергономија, удобност и контрола. Нема функција за прекинувач за заклучување на лопатка : Овозможува брзо исклучување на моторот откако ќе се ослободи прекинувачот. Странична рачка против вибрацијата : Овозможува подобрена удобност и контрола на корисникот. Вклучува : (1) Помошна рачка за анти-вибрации, (1) чувар на тркала, (1) комплет за прирабница и (1) клуч за клуч.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди