.

.

New
Eleventree 4 пакувања RV грејачи на вода магнезиум анода, анодни шипки за грејач на вода RV, го продолжува животот на приградските и морските грејачи на вода-фло-резервоаро

Eleventree 4 пакувања RV грејачи на вода магнезиум анода, анодни шипки за грејач на вода RV, го продолжува

DEN 1.00

Тековен
Во продавницата

? Најдобар квалитет : Единаесеттини аноди шипки направени со употреба на висококвалитетен магнезиум кој е специјално дизајниран за да обезбеди долготрајна употреба и да собере загадувачи од водни срца, оваа приградска грејач анода прачка трае подолго и обезбедува подобри перформанси ? Продолжен живот на грејачот на вода : Анодната шипка е клучен дел од секој систем за греење на вода што помага во продолжување на животниот век на бојлерот и ги подобрува перформансите за да се обезбеди сигурна долготрајна употреба. Обезбедувањето на вашиот RV грејач на вода обезбедува трајна употреба. ? 4 Пакувајте ги анодните прачки Заштита на корозија : Обезбедете континуиран извор на заштита на топла вода за вашиот RV со привлекување корозивни елементи во водата. Отшрафете ја шипката за анода за да го исцедите резервоарот. Ако шипката претежно се јаде, заменете со нова. Секогаш чувајте резервно во вашиот RV. ? За приградските грејачи на вода : Оваа шипка за спречување на корозија на резервоарот за вода за грејач е 9,25 'долга и 3/4' NPT нишка што го прави компатибилен со повеќето RV приградски и Mor-Flo 6 галон за грејачи на вода. Лесно е да се инсталира и замени и обезбедува сигурна употреба. ? Мерки 9 ¼ „Долги и има ¾“ нишка, користи штекер 1 1/16 “. ? Најдобар квалитет : Единаесеттини аноди шипки направени со употреба на висококвалитетен магнезиум кој е специјално дизајниран за да обезбеди долготрајна употреба и да собере загадувачи од водни срца, оваа приградска грејач анода прачка трае подолго и обезбедува подобри перформанси. ? Продолжен живот на грејачот на вода : Анодната шипка е клучен дел од секој систем за греење на вода што помага во продолжување на животниот век на бојлерот и ги подобрува перформансите за да се обезбеди сигурна долготрајна употреба. Обезбедувањето на вашиот RV грејач на вода обезбедува трајна употреба. ? 4 Пакувајте ги анодните прачки Заштита на корозија : Обезбедете континуиран извор на заштита на топла вода за вашиот RV со привлекување корозивни елементи во водата.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди