.

.

New
Kadimendium anti tryft socleut lugnut, со голема јачина професионална едноставна инсталација метална цврста тркала за заклучување на тркалото анти -деформација за CAR

Kadimendium anti tryft socleut lugnut, со голема јачина професионална едноставна инсталација метална цврста тркала

DEN 177.60

Тековен
Во продавницата

Совршено вклопување : Отстранувањето на орев за заклучување на тркалото е замена за 1 3 5 6 7 Series x1 x2 x3 x4 x5 x5 x6 z4, совршено совпаѓање на вашиот автомобил Премиум материјал : копчето за заклучување на тркалото е изработено од метален материјал, искривен, висока јачина, анти -деформација, цврста и издржлива. Одлични перформанси : Професионално производство, исклучителна изработка, висока точност, стабилни перформанси и голема сигурност. Апликација : Приклучокот за копче за отстранување на завртката се користи за отстранување или заклучување на завртките против кражба на тркалото на вашето возило при расклопување на тркалата. Едноставна инсталација : Инсталацијата е едноставна, не е потребна комплицирана работа, погодна за чување и употреба, заштеда на вашето време и енергија. Совршено вклопување : Отстранувањето на орев за заклучување на тркалото е замена за 1 3 5 6 7 Series x1 x2 x3 x4 x5 x5 x6 z4, совршено совпаѓање на вашиот автомобил. Премиум материјал : копчето за заклучување на тркалото е изработено од метален материјал, искривен, висока јачина, анти -деформација, цврста и издржлива. Одлични перформанси : Професионално производство, исклучителна изработка, висока точност, стабилни перформанси и голема сигурност. Апликација : Приклучокот за копче за отстранување на завртката се користи за отстранување или заклучување на завртките против кражба на тркалото на вашето возило при расклопување на тркалата. Едноставна инсталација : Инсталацијата е едноставна, не е потребна комплицирана работа, погодна за чување и употреба, заштеда на вашето време и енергија. Совршено вклопување : Отстранувањето на орев за заклучување на тркалото е замена за 1 3 5 6 7 Series x1 x2 x3 x4 x5 x5 x6 z4, совршено совпаѓање на вашиот автомобил. Премиум материјал : копчето за заклучување на тркалото е изработено од метален материјал, искривен, висока јачина, анти -деформација, цврста и издржлива. Одлични перформанси : Професионално производство, исклучителна изработка, висока точност, стабилни перформанси и висока сигурност.

Останатите карактеристики

Item Type:
Anti Theft Lugnut Socket
Material:
Metal
Fitment:
 Replacement For 1 3 5 6 7Series X1 X2 X3 X4 X5 X6 Z4
Package List:
1 xAnti Theft Lugnut Socket :
Обновено

Слични понуди