.

.

New
McGard Splindrive Lug Nut компатибилен со Infiniti G25/M37/M56 2011 2011 2013 | Конусно седиште | M12 X 1,25 | 1.24in. Должина | 4-пакет | Сина капа | Бара алатка

McGard Splindrive Lug Nut компатибилен со Infiniti G25/M37/M56 2011 2011 2013 | Конусно седиште | M12 X 1,25 | 1.24in.

DEN 1.00

Тековен
Во продавницата

MCG Splindrive Lug Nuts Боја : Хром со сина капа. Број на дел од производителот : 65354 BC. Големина на низата : M12 x 1,25. Mc Gard Spledrive Lug Nut (конусно седиште) M12 X1. Должина (4 -пакет) - Сина капа (алатка Req. MCG Splindrive Lug Nuts. Боја : Хром со сина капа. Број на дел од производителот : 65354 BC. Големина на низата : M12 x 1,25. Mc Gard Spledrive Lug Nut (конусно седиште) M12 X1. Должина (4 -пакет) - Сина капа (алатка Req. Информации за производот : - МекГард Сплиндрив Орев (конус седиште) M12 X1. Должина (4 -пакет) - Сина капа (алатка за рек. : 13/16 - Севкупна должина : 1.24 Производител Дел Број : - Број на дел од делот на производителот : 65354 BCPRODUCT Содржина : - Бара 65300 Алатки за инсталација Алатки и гаранции : - 30 -дневна гаранција за задоволство - видете на веб -страницата на производителот за најточни информации за гаранцијата.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди