.

.

New
Замена за 6 парчиња Panasonic FM серија кондензатори 6.3V 3300UF ниска импеданса

Замена за 6 парчиња Panasonic FM серија кондензатори 6.3V 3300UF ниска импеданса

DEN 143.84

Тековен
Во продавницата

Серија Panasonic FM Ниска импеданса (40 % до 70 % помалку од сериите на ФК). Издржливост : 105 ° C 2000 ч до 7000 ч. 100% автентична Panasonic Made P/N EEU-FM0 J332. 12,5 (0,492 ") x 22 (0,886") мм олово растојание 5мм. Серија Panasonic FM. Ниска импеданса (40 % до 70 % помалку од сериите на ФК). Издржливост : 105 ° C 2000 ч до 7000 ч. 100% автентична Panasonic Made P/N EEU-FM0 J332. 12,5 (0,492 ") x 22 (0,886") мм олово растојание 5мм. 6 парчиња електролитички кондензатори на сериите Panasonic FM - 6,3 V 3300 UF ниска импеданса (40 % до 70 % помалку од FC серија) 12 x 20мм олово растојание од 5 мм бран 2600 m A Импеданса 0.018Ω Издржливост : 5000 час.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди