.

.

New
Магафор 424 Серија Кобалт Челик Еднократен Мијалник, Необложена Завршница, Единечна Флејта, 82 Степени, Тркалезно Стебло, 0,5 Стебло Диа., 1 Телесна Диа.

Магафор 424 Серија Кобалт Челик Еднократен Мијалник, Необложена Завршница, Единечна Флејта, 82 Степени,

DEN 806.08

Тековен
Во продавницата

Создава контра-мијалник од 82 степени што прифаќа прицврстувач со рамна глава, така што седи рамно со површината Една флејта брзо сече и ги намалува вибрациите во споредба со повеќе флејти. Кобалтниот челик обезбедува продолжен век на траење на алатот во споредба со челикот со голема брзина при сечење тврди материјали. Необложената (светла) завршница нема дополнителен површински третман или обложување. Еднократната алатка има тркалезно стебло кое ги собира повеќето дупчалки. Создава контра-мијалник од 82 степени што прифаќа прицврстувач со рамна глава, така што седи рамно со површината. Една флејта брзо сече и ги намалува вибрациите во споредба со повеќе флејти. Кобалтниот челик обезбедува продолжен век на траење на алатот во споредба со челикот со голема брзина при сечење тврди материјали. Необложената (светла) завршница нема дополнителен површински третман или обложување. Еднократната алатка има тркалезно стебло кое ги собира повеќето дупчалки. Серијата Магафор 424 кобалт челик еднократен мијалник со необложена (светла) завршница создава конусен отвор од 82 степени што прифаќа прицврстувач со рамна глава, така што седи рамно со површината. Единствената флејта брзо го пресекува материјалот и ги намали вибрациите со поголема брзина во споредба со повеќе флејти. Таа е погодна за сечење мали дупки. Кобалтниот челик обезбедува продолжен век на траење на алатот во споредба со челикот со голема брзина при сечење тврди материјали и ја одржува цврстината и цврстината на алатот при високи температури на дупчење. Необложената завршница нема дополнителен површински третман или обложување. Алатката има еден крај за сечење и тркалезно стебло што ги собира повеќето дупчалки. Шалтерите се флејтирани алатки за сечење кои сечат конусен или постепено проширен отвор за дупка во површината на работното парче, што обезбедува седиште за завртка или занитвам глава. Тие исто така се користат за создавање централни дупки за машински центар, површини за бришење и зголемување на постојните дупки.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди