.

.

New
Гејтс 1060м8 Микро-В Појас, М Дел, 1060м Големина, 106 Должина, 3 Ширина, 8 Ребро

Гејтс 1060м8 Микро-В Појас, М Дел, 1060м Големина, 106 Должина, 3 Ширина, 8 Ребро

DEN 1.33

Тековен
Во продавницата

ЕПДМ за отпорност на атмосферски влијанија, масла, вода и некои растворувачи Краток профил за флексибилност, намалено таложење на топлина и перформанси при поголеми брзини. Ребра засилени со влакна за отпорност на абење. Непречено трчање за минимални вибрации при големи брзини. Ги исполнува стандардите за отпорност НА нафта И топлина на РМА и барањата за статичка спроводливост. Овој Микро-V појас На Гејтс е V-појас За Пренос на енергија За погони со сноп со мал дијаметар. Изработена е ОД ГУМА ЕПДМ (етилен пропилен диен мономер) за отпорност на атмосферски влијанија, масла, вода и некои растворувачи. Има скратен профил за зголемена флексибилност и намалено таложење на топлина на погони со голема брзина со снопови со мал дијаметар. Има ребра засилени со влакна за отпорност на абење и непречено работи за минимални вибрации при големи брзини. Овој V-појас ги исполнува Стандардите за отпорност на масло и топлина на Производителите На Гума (РМА) и барањата за статичка спроводливост и е погоден за употреба со апликации како што се апарати, опрема за надворешна енергија, транспортери со ролери, машински алати, медицинска опрема и опрема за вежбање. V-ремени, исто така наречени ремени за вентилатори во автомобилски апликации, поврзуваат две или повеќе ротирачки вратила за да пренесат моќност во погонскиот систем. Трапезоидната форма на пресекот на ременот се заглавува во жлебот на слично обликувано снопче или макара за да обезбеди влечење и усогласување. Ова дејство на клин се зголемува со зголемувањето на оптоварувањето, обезбедувајќи поголем пренос на вртежен момент и минимално лизгање. V-ремените се стандардни за пренос на енергија управувано од ремен и може да се користат во системи со еден или повеќе ремени за зголемена моќност на носење. Тие се наоѓаат во погонските системи во автомобилската, земјоделската, текстилната, печатарската, рударската и канцелариската опрема, меѓу другите. Гејтс произведува компоненти и системи за пренос на енергија и пренос на течности.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди