.

.

New
25/32 Контрабор На Авиони, Карбид Врв,, 1/4 Дијаметар На Стеблото, 3 Флејти, 2 3/4 ОАЛ,, 52225, Сад Направени

25/32 Контрабор На Авиони, Карбид Врв,, 1/4 Дијаметар На Стеблото, 3 Флејти, 2 3/4 ОАЛ,, 52225, Сад Направени

DEN 1.00

Тековен
Во продавницата

За контраборување и забележување во апликации каде што машината бара помало стебло 1/64" Агол Радиус, Алатка Дијаметар Толеранција : +. Толеранција На Дијаметар На Стеблото : +0"/ -. Дијаметар На Пилот Дупка : 3/16, ако користите пилот, ова е дијаметарот на стеблото на пилотот што треба да го изберете. Минимален Дијаметар На Сечење : .219 " Бидејќи постои пилот дупка алатката нема да се намали под овој дијаметар. Поставете ја завртката за да држите пилот или дупчалка на место(ако користите пилот или дупчалка). За контраборување и забележување во апликации каде што машината бара помало стебло. 1/64" Агол Радиус, Алатка Дијаметар Толеранција : +. Толеранција На Дијаметар На Стеблото : +0"/ -. Дијаметар На Пилот Дупка : 3/16, ако користите пилот, ова е дијаметарот на стеблото на пилотот што треба да го изберете. Минимален Дијаметар На Сечење : .219 " Бидејќи постои пилот дупка алатката нема да се намали под овој дијаметар. Поставете ја завртката за да држите пилот или дупчалка на место(ако користите пилот или дупчалка). 25/32" Контрабор На Авиони, Врв На Карбид, (Намален Шанк Контрабор), 1/4 "Дијаметар На Стеблото, 3 Флејти, 2 3/4" ОАЛ, (.7812 " Дијаметар), 52225, Сад Направени.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди