.

.

New
Dysead AC / Dc Адаптер Полнач Моќ За MAKITA XRM08 XRM08B XRMO8 Работа Сајт Звучник Кабел

Dysead AC / Dc Адаптер Полнач Моќ За MAKITA XRM08 XRM08B XRMO8 Работа Сајт Звучник Кабел

DEN 3.33

Тековен
Во продавницата

AC / Dc Адаптер Полнач Моќ За MAKITA XRM08 XRM08 B XRMO8 Работа Сајт Звучник Кабел Ве молиме изберете точен напон пред да го приклучите на вашиот уред. Погрешен напон може да го оштети вашиот уред. Препорачуваме да користите помалку од 80% од целосното оптоварување. Издржлив : Изработен Од најдобрите материјали, животниот век на напојувањето е подолг од другите производи, Повеќе заштеда на енергија и заштеда на енергија,што го прави издржлив и достапен производ. Повеќе Безбедносни Заштити. Сите напојувања се ставаат преку ригорозни процедури за контрола на квалитетот за да се обезбеди безбедно, сигурно работење во годините што доаѓаат. Над заштита од напон, над заштита од струја, заштита од краток спој, над заштита од температура. Ништо не е поважно од безбедноста. Пакетот вклучува : 1 х Висококвалитетен Адаптер за Напојување. AC / Dc Адаптер Полнач Моќ За MAKITA XRM08 XRM08 B XRMO8 Работа Сајт Звучник Кабел. Ве молиме изберете точен напон пред да го приклучите на вашиот уред. Погрешен напон може да го оштети вашиот уред. Препорачуваме да користите помалку од 80% од целосното оптоварување. Издржлив : Изработен Од најдобрите материјали, животниот век на напојувањето е подолг од другите производи, Повеќе заштеда на енергија и заштеда на енергија,што го прави издржлив и достапен производ. Повеќе Безбедносни Заштити. Сите напојувања се ставаат преку ригорозни процедури за контрола на квалитетот за да се обезбеди безбедно, сигурно работење во годините што доаѓаат. Над заштита од напон, над заштита од струја, заштита од краток спој, над заштита од температура. Ништо не е поважно од безбедноста. Пакетот вклучува : 1 х Висококвалитетен Адаптер за Напојување. AC / Dc Адаптер Полнач Моќ За MAKITA XRM08 XRM08 B XRMO8 Работа Сајт Звучник Кабел.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди