.

.

New
1990 СТР Американска Ковачница АЈЗЕНХАУЕР КОМЕМОРАТИВЕН ДОКАЗ СРЕБРЕН ДОЛАР 1 1 Dcam АМЕРИКАНСКА Нане

1990 СТР Американска Ковачница АЈЗЕНХАУЕР КОМЕМОРАТИВЕН ДОКАЗ СРЕБРЕН ДОЛАР 1 1 Dcam АМЕРИКАНСКА Нане

DEN 218.72

Тековен
Во продавницата

Скапоцен Камен Брилијантен Доказ Во запечатена пластична монета држач-монета никогаш не била допрена од човечки раце. Рачно избрани за квалитет и привлечност на очите. Цена пред Издавање Од Нане во 1988 : Regular 23.00 Редовна Цена Од Нане во 1988 : 2 29. 90% Сребро (0,7736 унци сребро). Конечна Кованица : 1,359,366. Скапоцен Камен Брилијантен Доказ. Во запечатена пластична монета држач-монета никогаш не била допрена од човечки раце. Рачно избрани за квалитет и привлечност на очите. Цена пред Издавање Од Нане во 1988 : Regular 23.00 Редовна Цена Од Нане во 1988 : 2 29. 90% Сребро (0,7736 унци сребро). Конечна Кованица : 1,359,366. Убава монета, длабок штрајк, доказ-огледало површина заврши. Рачно избрани за квалитет и привлечност на очите. Овие модерни комеморативни монети имаат толку подлабоки штрајкови и огледални завршетоци од нивните претходници. Оваа монета ја одбележува 100-Годишнината од раѓањето на Двајт Д.Ајзенхауер, 34-тиот Претседател на Соединетите држави. Доаѓа во убава презентација кадифена торба. На рака и бродови веднаш.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди