.

.

New
Спојка За Теле-Серпентина Со Миц-Моно

Спојка За Теле-Серпентина Со Миц-Моно

DEN 2.00

Тековен
Во продавницата

Моно спојка (едно уво) За употреба од носителите на слушни помагала т-серпентина. Работи со 2,5 мм или 3,5 мм излезен приклучок на телефони. Вграден микрофон. Неповратен поради здравствени и санитарни причини. Моно спојка (едно уво). За употреба од носителите на слушни помагала т-серпентина. Работи со 2,5 мм или 3,5 мм излезен приклучок на телефони. Вграден микрофон. Неповратен поради здравствени и санитарни причини. Моќната Спојка За Теле-Серпентина со Спојка CL-Link ја намалува надворешната бучава и е дизајнирана да работи со Вашиот Спокоен засилен телефон и сите телефони опремени со излезен приклучок од 2,5 мм или 3,5 мм. Вграден микрофон. Лесната силиконска подлога го прави овој телефонски додаток удобен за носење. За носителите на слушни помагала т-серпентина. Поради здравствени и санитарни причини, оваа ставка не се враќа.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди