.

.

New
Цветни Картички За Покана За Свадба-Поканете Картон За Свадбени Забави Приеми-25 Картички И 25 Пликови

Цветни Картички За Покана За Свадба-Поканете Картон За Свадбени Забави Приеми-25 Картички И 25 Пликови

DEN 174.08

Тековен
Во продавницата

1Секое пакување вклучува 25 Картички и 25 Пликови. Секоја картичка е со димензии 4 "х 6". Картичките се дарежлива големина што овозможува многу простор за пишување.Свежи зеленило картички со црни букви. Уникатен дизајн од нашиот тим за дизајн во куќата.Ние користиме залихи на бели картички во тешка категорија направени од добро управувани шуми. Картичките се отпорни на дамки на кои можете да користите пенкала за пишување.Напредните машини за печатење на нашата фабрика прават нашите картички да изгледаат пософистицирани и текстурирани од другите.Секое пакување вклучува 25 Картички и 25 Пликови. Секоја картичка е со димензии 4 "х 6". Картичките се дарежлива големина што овозможува многу простор за пишување.Свежи зеленило картички со црни букви. Уникатен дизајн од нашиот тим за дизајн во куќата.Ние користиме залихи на бели картички во тешка категорија направени од добро управувани шуми. Картичките се отпорни на дамки на кои можете да користите пенкала за пишување.Напредните машини за печатење на нашата фабрика прават нашите картички да изгледаат пософистицирани и текстурирани од другите.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди