.

.

New
DBM УВЕЗУВА 6 ПАРЧИЊА 9,3 мм Пресврт Директно Стебло Флејта Завртка Машина Стандард Hss Вежба Малку За Метал Дупчење

DBM УВЕЗУВА 6 ПАРЧИЊА 9,3 мм Пресврт Директно Стебло Флејта Завртка Машина Стандард Hss Вежба Малку За Метал

DEN 2.33

Тековен
Во продавницата

6 КОМПЈУТЕР 9,3 мм Пресврт Директно Стебло Флејта Завртка Машина Стандард HSS Вежба Малку За Метал Дупчење Големина : 9,3 мм; Должина Големина : 3-1/8" Долго. 2 Флејта; Изработен Од Челик со Голема Брзина за Најдобра Комбинација на Цврстина, Отпорност на Топлина и Отпорност на Абење.; Дизајниран За Употреба Во Вежби, Стругови И Машини За Мелење. Единица Дим Л х х Х (во) : 1/4 х 1/4 х 3-1/8 *Проценето*. Количина : 6 Парчиња/ Сет; Тежина На Испорака : 7 мл. 6 КОМПЈУТЕР 9,3 мм Пресврт Директно Стебло Флејта Завртка Машина Стандард HSS Вежба Малку За Метал Дупчење. Големина : 9,3 мм; Должина Големина : 3-1/8" Долго. 2 Флејта; Изработен Од Челик со Голема Брзина за Најдобра Комбинација на Цврстина, Отпорност на Топлина и Отпорност на Абење.; Дизајниран За Употреба Во Вежби, Стругови И Машини За Мелење. Единица Дим Л х х Х (во) : 1/4 х 1/4 х 3-1/8 *Проценето*. Количина : 6 Парчиња/ Сет; Тежина На Испорака : 7 мл. 6 КОМПЈУТЕР 9,3 мм Пресврт Директно Стебло Флејта Завртка Машина Стандард HSS Вежба Малку За Метал Дупчење Големина : 9,3 Мм Должина Големина : 3-1/8" Долго 2 Флејта Изработени Од Челик Со Голема Брзина За Најдобра Комбинација на Сила, Отпорност на Топлина, И Отпорност на Абење. Дизајниран за Употреба во Вежби, Стругови и Машини За Мелење Единица Dim l x W x H (in) : 1/4 x 1/4 x 3-1/8 *Проценета* Тежина На Испорака : 7 мл Количина : 6 Парчиња/ Сет.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди