.

.

New
Darn Tough (6089 женски животен стил на екипажот лесен со чорап за перници

Darn Tough (6089 женски животен стил на екипажот лесен со чорап за перници

DEN 1.33

Тековен
Во продавницата

Мерино волна Повлечете го затворањето. Лесна тежина со перница - светло и силно со тенок слој на амортизација по должината на основата на стапалото. Нашата најразновидна конструкција. Вистинската лесна технологија овозможува неоткрибилна фузија на цвест за ултра мазно, невидливо чувство. Висина на екипажот на екипажот - традиционална висина на чорапите на екипажот што седи на средно теле за обични и спортски употреби. Главна фиока за чорапи. Состав - плетено со 53% мерино волна 44% најлон 3% ликра спандекс. Брзото дејство за прицврстување ја повлекува влагата од кожата, така што нема повеќе испотени, смрдливи чорапи. Меката, дишена мерино волна има брзо сушење, сите временски перформанси што ве одржуваат ладни во текот на летото и топло во зима. Загарантирана за живот - познатата гаранција на Дарн Хард - ако овие чорапи носат, солза или развиваат дупки, Дарн Теш ќе ги замени нема поставени прашања. Направено во САД - секој пар чорапи е плетен во Нортфилд, Вермонт - совршен терен за тестирање за најдобрата премија сите чорапи за временски перформанси. Повлечете го затворањето. Лесна тежина со перница - светло и силно со тенок слој на амортизација по должината на основата на стапалото. Нашата најразновидна конструкција. Вистинската лесна технологија овозможува неоткрибилна фузија на цвест за ултра мазно, невидливо чувство. Висина на екипажот на екипажот - традиционална висина на чорапите на екипажот што седи на средно теле за обични и спортски употреби. Главна фиока за чорапи. Состав - плетено со 53% мерино волна 44% најлон 3% ликра спандекс. Брзото дејство за прицврстување ја повлекува влагата од кожата, така што нема повеќе испотени, смрдливи чорапи. Меката, дишена мерино волна има брзо сушење, сите временски перформанси што ве одржуваат ладни во текот на летото и топло во зима. Загарантирана за живот - познатата гаранција на Дарн Хард - ако овие чорапи носат, солза или развиваат дупки, Дарн Теш ќе ги замени нема поставени прашања. Направено во САД - секој пар чорапи е плетен во Нортфилд, Вермонт - совршен терен за тестирање за најдобрата премија сите чорапи за временски перформанси. Darn Tugher има за цел да ја подобри благосостојбата на нашата заедница со локално дизајнирање и производство на најудобни, издржливи, најдобро фитинг чорапи, додека постојано ги намалува нашите влијанија врз животната средина. Материјали во нашите чорапи. Секој материјал што го користиме во нашите чорапи е внимателно избран и тестиран за да ги исполни нашите ригорозни стандарди за издржливост. Во моментов користиме природни и синтетички влакна и само 3 типа влакна по чорап. Како што очекувавте, ние активно истражуваме и тестираме нови влакна и мешавини на предиво што не се појавуваат во нашите сегашни производи. Имаме приоритет на мерино волна во текот на нашите линии на производи и нашата цел да произведеме најодговорно направен производ се рефлектира во нашата посветеност на успехот на одговорниот стандард волна. Мерино волна е најважна и се потпира на влакна во нашите производи и учествуваше со 56% од нашата потрошувачка на предиво по тежина минатата година. За многу години, ние даваме приоритет на употребата на мерино волна исклучиво од овци кои не биле изложени на практика на мулење. Во почетокот на 2019 година се обврзавме да го поддржиме одговорното волна стандард (RWS) и да префрлиме 100% од нашето снабдување со волна во Merino волна овластена од RWS. RWS е доброволен стандард со строги упатства за заштита на благосостојбата на животните и да се придржува кон прогресивните, одржливи практики за управување со фармите и земјиштето, додека одржува следливост во текот на целиот ланец на снабдување. Иако уделот на пазарот за RWS се проценува само на 1% од глобалното производство на волна, бројот на овластени извори се зголеми значително во последните неколку години. Денес, 100% од волната што ја набавуваме е сертифицирана со RWS. Ние користиме Repreve, најлон 6 влакна направено од пред-потрошувачки индустриски отпад што инаку би се депонирало или е намалено.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди