.

.

New
Мали делови 1114MST челична мачка за челична мечка, цинк позлатена, се среќава со ASME B18.6.3, слотен погон, #10-32 големина на конец, должина од 7/8 , целосно навојна, увезена

Мали делови 1114MST челична мачка за челична мечка, цинк позлатена, се среќава со ASME B18.6.3, слотен погон, 10-32

DEN 66.72

Тековен
Во продавницата

Машинските завртки се навојни сврзувачки елементи кои обично се користат со ореви или дупчат и прислушувани (навојни) дупки Тие се достапни со најразлични форми на главата, кои одредуваат како завртката комуницира со површината за парење и стилови на погон, кои го одредуваат типот на возачот потребен за инсталирање и отстранување на завртката.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди