.

.

New
Hyper Touch DC Влезен стандарден инфлатор

Hyper Touch DC Влезен стандарден инфлатор

DEN 156.48

Тековен
Во продавницата

Hyper Tower DC 12 V Преносна дигитална дигитална гума за надувување и пумпа за гуми со автоматско исклучување на автоматско надувување и лесен за употреба-преносни инфретор на гумата на компресорот за воздух може да надува гума од 0 до 35 psi за околу 7 минути Пумпа до 12 V Цигара полесен штекер и нејзино напојување од возилото. Автоматско исклучување и претходно наместено дигитален мерач на пренасочување на притисок, можеме да го поставиме притисокот на гумите што ни е потребен, кога преносен компресор на воздухот ќе достигне до претходно поставениот посакуван притисок, надувувачот на гумите автоматски ќе се исклучи. Затоа, не мора повеќе да се грижиме за притисок со прекумерна гума или низок гуми. LCD дигитален дисплеј и LED светло-инфлаторот за гуми за автомобили има голем LCD дигитален дисплеј и светло LED светло, идеално за кога работите во темнината.3 Достапни единици : PSI, KPA, Bar ,, Максималниот работен притисок е работен притисок е 100psi. Морипливата употреба-Надувувањето доаѓа со кабел за напојување од 10 метри и 2 дополнителни млазници, што го прави совршен за автомобили, мотоцикли, велосипеди, спортски топки, воздушен душек, играчки за вода. Надувување и лесен за употреба-преносен надувување на гумата на компресорот на воздухот може да надува гума од 0 до 35 psi за околу 7 минути. Само приклучете ја пумпата за гума на гуми во 12 V запалка за цигари и неговиот напојуван од возилото. Автоматско исклучување и претходно поставено дигитален мерач на пренасочување на притисок, можеме да го поставиме притисокот на гумите што ни е потребен, кога преносен компресор на воздухот ќе достигне до претходно поставениот посакуван притисок, надувувачот на гумите автоматски ќе се исклучи. Затоа, не мора повеќе да се грижиме за притисок на прекумерна или ниска гума. LCD дигитален приказ и LED светло-инфлаторот за гуми за автомобили има голем LCD дигитален дисплеј и светла LED светло, идеално за кога работите во темнината.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди