.

.

New
Bosch 85445MC 3/8 in. Бит на рутер за основни кутии

Bosch 85445MC 3/8 in. Бит на рутер за основни кутии

DEN 3.00

Тековен
Во продавницата

Битови на микрогружи Се користи за сечење заоблени жлебови. Се користи во најразлични апликации, вклучувајќи врати и колони. Карбид се наметнува за отпорност на абење. Битови на микрогружи. Се користи за сечење заоблени жлебови. Се користи во најразлични апликации, вклучувајќи врати и колони. Карбид се наметнува за отпорност на абење. Опис на производот Со адаптерот за ротирачки чекан на Bosch HA1030 SDS-MAX до SDS-PLUS, корисникот има можност да ја прошири разноврсноста на ротациониот чекан SDS-Max, без да донесе дополнителна алатка. Адаптерот овозможува да се користат додатоци SDS-Plus со алатка SDS-Max. Адаптерот е компатибилен со другите брендови на ротирачки чекани SDS-Max. Овој солиден адаптер се спротивставува на професионалните барања за работни места. Од производителот, карбид со јадрото на кутиите, се микрогрупи битови за сечење заоблени жлебови во најразлични апликации, вклучувајќи врати и колони, битови на рутерот на бош, користете совети за микрогруин карбид преку комерцијален процес на третирање на топлина што обезбедува прецизност и долг живот. Битовите на рутерот Bosch обезбедуваат брзи и прецизни намалувања во иверица и други материјали благодарение на работ на аголот на смолкнување. Ова е бит за професионално одделение за употреба во сè, од апликации за обработка на дрво до проекти за подрум. Ексклузивната скала на ласерска длабочина на Bosch има ознаки со ласерски врежани со ласер, кои овозможуваат брза, лесна поставена и прецизна длабочина на намалување. Bosch Micro Grain Carbide-Tipped Edge Forming Router Bits Користете најсовремено со мал радиус што заштедува време со испорака на мазен раб за кој не е потребно поднесување за рутирање најдобро во класа. Тоа намалено намалување на радиусот нуди поголема прецизност при сечење на различни материјали, вклучително и чувствителни ламинати или материјал што може да се чие и да се пробие на работ. Прецизно сечење на агол на смолкнување ги разликува Bosch Edge формирајќи парчиња од другите. Типични профили на рутер за формирање на раб вклучуваат опции Chamfer, Rabbet, Roman Ogee и Cove.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди