.

.

New
Sparkfun Qwiic Phat Extension Компатибилен со Raspberry PI 400 - се протега 40 заглавија на иглата на вертикална положба - 10 дупки за монтирање - 2x QWIIC врски

Sparkfun Qwiic Phat Extension Компатибилен со Raspberry PI 400 - се протега 40 заглавија на иглата на вертикална

DEN 1.00

Тековен
Во продавницата

Вклучува : 1x QWIIC PHAT продолжение компатибилен со Raspberry PI 400 и 4x високи силиконски браници 2x пристаништа за поврзување QWIIC. 10x дупки за монтирање. Повторува и се протега заглавија од 40 пини од Raspberry Pi 400 на вертикална позиција. Забелешка : Raspberry Pi 400 не е вклучена. Проверете го делот за додатоци за Hookup подолу за опциите Raspberry PI 400. Вклучува : 1x QWIIC PHAT продолжение компатибилен со Raspberry PI 400 и 4x високи силиконски браници. 2x пристаништа за поврзување QWIIC. 10x дупки за монтирање. Повторува и се протега заглавија од 40 пини од Raspberry Pi 400 на вертикална позиција. Забелешка : Raspberry Pi 400 не е вклучена. Проверете го делот за додатоци за Hookup подолу за опциите Raspberry PI 400. Продолжението Spark Fun Qwiic Phat компатибилен со Raspberry Pi 400 ви обезбедува брзо и лесно решение за пристап до сите GPIO на 400-те, ставете ја вашата омилена капа на десната страна нагоре, или поврзете го уредот со QWIIC со автобусот I2 C (GND, 3,3 V, SDA и SCL). Бидејќи QWIIC системот овозможува табли за синџири на маргаритки со различни адреси, можете исто така да стекнете онолку сензори колку што сакате на дупките за монтирање на PHAT за да создадете кула на моќност на сензори! Продолжението QWIIC PHAT се поврзува со компатибилниот со GPIO на Raspberry Pi 400 со помош на заглавие со агол од 2x20 и се протега до работ на PCB. Два QWIIC конектори се вклучени на секоја страна од таблата за лесен пристап до автобусот I2 C. Вклучен е и збир на големи силиконски браници за подобра стабилност при поврзување на наставката QWIIC PHAT со компатибилното со GPIO портата на Raspberry PI 400. Системот Spark Fun Qwiic Connect е екосистем на сензори I2 C, активатори, штитови и кабли кои го прават прототипирањето побрзо и помалку склони кон грешка. Сите табли со QWIIC користат заеднички терен од 1мм, 4-пински JST конектор. Ова ја намалува количината на потребниот простор за PCB, а поларизираните врски значат дека не можете да го поврзете погрешно.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди