.

.

New
Прекинувач на вентилаторот на таванот zing уво ZE-208S E89885 3 Брзина 4 Wireица Повлечете го ланецот на прекинувачот на вентилаторот за замена на светлината на вентилаторот ?

Прекинувач на вентилаторот на таванот zing уво ZE-208S E89885 3 Брзина 4 Wireица Повлечете го ланецот на прекинувачот

DEN 1134.40

Тековен
Во продавницата

Зинг уво ZE-268 S1 Zing Ear E89885 F. Ransco S01 4-дупки. TE3089 T коло РС. не-лајт SL-A-200aw. U PIN LJY-209 A & LJY-280 A 4-HOLEH. Arbor Breeze 0033905 & 33905 S. Hine Top 15-102-01-Само ако црната жица (топла жица) е прикачена на терминалот „1“ в. да се користи во вентилаторите за издувни гасови, уредите и која било друга апликација за која е потребен 3-степен контролен прекинувач. Модел на прекинувач на вентилаторот на таванот : ZE-208 S. 3 Брзина 4 прекинувач за жица. Функција на прекинувачот : Исклучено, високо, средно, ниско. Функција на дел за замена на вентилаторот : OFF, L-1, L-2, L-3. Електричен рејтинг на прекинувачот : 6 A 125 VAC - 3 A 250 VAC. Материјал : Пластичен ланец за влечење на обвивка и месинг. Овој прекинувач за вентилатори е компатибилен со Хантер, Хемптон Беј, Харбор Бриз, вентилатори на Вестингхаус итн. 3 Брзина 4 прекинувач за жица. Функција на прекинувачот : Исклучено, високо, средно, ниско. Функција на дел за замена на вентилаторот : OFF, L-1, L-2, L-3. Електричен рејтинг на прекинувачот : 6 A 125 VAC - 3 A 250 VAC. Материјал : Пластичен ланец за влечење на обвивка и месинг. Овој прекинувач за вентилатори е компатибилен со Хантер, Хемптон Беј, Харбор Бриз, навивачи на Вестингхаус итн.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди