.

.

New
Adapter за пополнување на PCP PCP Брзо пополнување на сондата за полнење, алатка за воздух од 9мм ОД

Adapter за пополнување на PCP PCP Брзо пополнување на сондата за полнење, алатка за воздух од 9мм ОД

DEN 2.67

Тековен
Во продавницата

1 x Адаптер за сонда за полнење/полнење Fitting 9mm OD Air Tool - Брз спојка дизајниран да се вклопи директно на стандарден систем за брзо спојување, кој овозможува брза промена на адаптерите за воздушни агли. Замена, директно стебло. Материјал - Направен од висококвалитетен не'рѓосувачки челик, големина : 47мм / 1,85 инчи должина, максимум до 5000 psi, отпорност на температура : 1000. Вклучен пакет - 1 x адаптер за сонда за полнење/полнење, дополнителни прстени од 6 x O, матични одолачи што вметнете во списанието е 9 мм. Точност - Користете NC машинска обработка, точно, стабилни карактеристики, голема сигурност и без истекување. Апликација - се вклопува за FX Logun (соло итн.), Webley (Raider, Raider, FX2000 10 итн.), RWS (сите PCP, освен LR20 и LR25), Рипли (повеќето модели), престиж (сите модели), Evanix (сите модели со брз пополнете). Fitting 9mm OD Air Tool - Брз спојка дизајниран да се вклопи директно на стандарден систем за брзо спојување, кој овозможува брза промена на адаптерите за воздушни агли. Замена, директно стебло. Материјал - Направен од висококвалитетен не'рѓосувачки челик, големина : 47мм / 1,85 инчи должина, максимум до 5000 psi, отпорност на температура : 1000. Вклучен пакет - 1 x адаптер за сонда за полнење/полнење, дополнителни прстени од 6 x O, матични одолачи што вметнете во списанието е 9 мм. Точност - Користете NC машинска обработка, точно, стабилни карактеристики, голема сигурност и без истекување. Апликација - се вклопува за FX Logun (соло итн.), Webley (Raider, Raider, FX2000 10 итн.), RWS (сите PCP, освен LR20 и LR25), Рипли (повеќето модели), престиж (сите модели), Evanix (сите модели со брз пополнете). Брз споен дизајниран за да се вклопи директно на стандардниот систем за брзо спојување, кој овозможува брза промена на адаптерите за воздушни перничиња. Се вклопува за FX Logun (соло итн.), Вебли (Raider, Raider, FX2000 10 итн.), RWS (сите PCP, освен LR20 и LR25), Рипли (повеќето модели), престиж (сите модели), Evanix (сите модели со брзо пополнување) .

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди