.

.

New
Џејсон Индустриски 4L480 FHP-ФРАКЦИОНО Коњски Сили V-Појас,

Џејсон Индустриски 4L480 FHP-ФРАКЦИОНО Коњски Сили V-Појас,

DEN 928.00

Тековен
Во продавницата

Во Согласност СО Рма Инженеринг Стандард Споредливо Со Гејтс, Браунинг, Гудјер, Дејко, Бандо, ПИКС, Бесторк, Грејнџер. Ова е класичен сериски појас, кој е многу поквалитетен и посилен од РЕМЕНОТ FHP со истите мерења. Во Согласност СО Рма Инженеринг Стандард. Споредливо Со Гејтс, Браунинг, Гудјер, Дејко, Бандо, ПИКС, Бесторк, Грејнџер. Ова е класичен сериски појас, кој е многу поквалитетен и посилен од РЕМЕНОТ FHP со истите мерења.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди