.

.

New
#8 x 1 1/4 завртки за само-дупчење/филипс/тава глава/челик/црн цинк/ #2 точка за вежбање

8 x 1 1/4 завртки за само-дупчење/филипс/тава глава/челик/црн цинк/ 2 точка за вежбање

DEN 12079.84

Тековен
Во продавницата

Пан Филипс Завртки за само -дупчење. Произведено до ASME B18.3 & SAE J78 спецификации. Случајот зацврстен на Роквел C50-56 (Core Hardends : Rockwell C32-40). Завртки за само -дупчење. Произведено до ASME B18.3 & SAE J78 спецификации. Случајот зацврстен на Роквел C50-56 (Core Hardends : Rockwell C32-40). Завртки за само-дупчење, #8 x 1 1/4 "завртки за само-дупчење / филипс / тава глава / челик / црна цинк / #2 точка за вежба.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди