.

.

New
Powerflite BX91 обликуван обложен V-појас

Powerflite BX91 обликуван обложен V-појас

DEN 169.60

Тековен
Во продавницата

Поголема стабилност, промени во влажноста и добиената апсорпција на влага честопати значи проблем што одговара со обичните V-појаси Повисока јачина, посилни V-појаси можат да издржат поголемо оптеретување на шок и да имаат потреба од помалку одржување; Полиестер е приближно 40% или посилен од конвенционалните влакна што се користат во V-појасите. Отпорност на истегнување, полиестер е инхерентно отпорност на истегнување, а жиците се ставаат иако посебен процес на затегнување и затегнување за понатамошно минимизирање на истегнување; Така, V-појасните засилени со полиестер покажуваат релативно мал раст дури и по повеќе месеци континуирано работење. Voltflite V-појасите се отпорни на нафта и топлина и статичко спроводливо. Намалете го одржувањето, намалете ги трошоците за замена, добијте подолг живот. Поголема стабилност, промени во влажноста и добиената апсорпција на влага честопати значи проблем што одговара со обичните V-појаси. Повисока јачина, посилни V-појаси можат да издржат поголемо оптеретување на шок и да имаат потреба од помалку одржување; Полиестер е приближно 40% или посилен од конвенционалните влакна што се користат во V-појасите. Отпорност на истегнување, полиестер е инхерентно отпорност на истегнување, а жиците се ставаат иако посебен процес на затегнување и затегнување за понатамошно минимизирање на истегнување; Така, V-појасните засилени со полиестер покажуваат релативно мал раст дури и по повеќе месеци континуирано работење. Voltflite V-појасите се отпорни на нафта и топлина и статичко спроводливо. Намалете го одржувањето, намалете ги трошоците за замена, добијте подолг живот. Voltflite V-појасите се дизајнирани да обезбедат врвни перформанси и услуга без проблеми. Погоден за мрсна и висока озонска околина, нашите ремени ќе издржат поголемо оптеретување на шок од конкурентските ремени и се статични спроводливи.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди