.

.

New
Решетка печатена шамија за греење зимска топла шамија за греење три регулатива на менувачот USB греење за греење на вратот за греење на вратот за греење на бутовите ?

Решетка печатена шамија за греење зимска топла шамија за греење три регулатива на менувачот USB греење за

DEN 134.24

Тековен
Во продавницата

Избрани удобни и добри ткаенини, кадифе од мијалник, деликатна тактилна, топла и дишечка, пријателска за кожата и удобно Употреба : Притиснете и држете го копчето 3 секунди за да ја вклучите машината. Кога температурата е висока, излезот ќе биде напон-црвената светлина ќе биде вклучена. По 5 минути, автоматски ќе се врати на средната температура-зелената светлина ќе биде вклучено. Притиснете го копчето за да го контролирате ниско ниво на пораст на температурата. Притиснете и држете го копчето 3 секунди за да го исклучите. Максималната температура е 55 Целзиусови (131 ° F). Прилагодлива температура е 35-55 Целзиусови. Шамијата за греење мора да биде поврзана со напојувањето за да се генерира топлина. Не може да се надополнува и припаѓа на типот на приклучок. Лесен за користење. Можете да користите напојување 5 V 2 A за да го ставите директно во шал и друга облека за греење и греење, како што се компјутери, адаптери за напојување или моќност (не е вклучено). Избрани удобни и добри ткаенини, кадифе од мијалник, деликатна тактилна, топла и дишечка, пријателска за кожата и удобно. Употреба : Притиснете и држете го копчето 3 секунди за да ја вклучите машината. Кога температурата е висока, излезот ќе биде напон-црвената светлина ќе биде вклучена. По 5 минути, автоматски ќе се врати на средната температура-зелената светлина ќе биде вклучено. Притиснете го копчето за да го контролирате ниско ниво на пораст на температурата. Притиснете и држете го копчето 3 секунди за да го исклучите. Максималната температура е 55 Целзиусови (131 ° F). Прилагодлива температура е 35-55 Целзиусови. Шамијата за греење мора да биде поврзана со напојувањето за да се генерира топлина. Не може да се надополнува и припаѓа на типот на приклучок. Лесен за користење. Можете да користите напојување 5 V 2 A за да го ставите директно во шал и друга облека за греење и греење, како што се компјутери, адаптери за напојување или моќност (не е вклучено). Grid Printed Heating Scarf Winter Warm Scarf Electric Heating Scarf Three Gear Regulation USB Heater Heating Neck Brace Heating Pads Thigh Exercise Equipment for Women Material:polyester fiber Size : 80×10cm Quantity : 1 piece(Mobile power supply excluded) Rated voltage : 5 V Rated power : Метод на полнење 8 W : USB полнење 3 брзини прилагодливи, високи, средни и ниски запчаници, боите се црвена, сина и зелена топлина, не спроведуваат електрична енергија.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди