.

.

New
Алфа Алатки ЦДХ50458 АСА# 8 Високобрзински Челик Комбинирана Вежба и Контра Мијалник

Алфа Алатки ЦДХ50458 АСА 8 Високобрзински Челик Комбинирана Вежба и Контра Мијалник

DEN 0.67

Тековен
Во продавницата

Челик со голема брзина еко Про комбинирана вежба и контра мијалник, Обичен тип, агол од 60 Степени 5/16 "дијаметар на вежба, 3/4" дијаметар на телото. 3-1/2" вкупна должина. Челик со голема брзина еко Про комбинирана вежба и контра мијалник, Обичен тип, агол од 60 Степени. 5/16 "дијаметар на вежба, 3/4" дијаметар на телото. 3-1/2" вкупна должина. Комбинираната вежба и шалтерите се користат за производство на централни дупки во метални работни парчиња за кои е потребна обработка помеѓу центрите. Најчесто се користи обичен Тип.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди