.

.

New
АФКТ 12В АЦ / ДЦ Адаптер ЗА УРЦ МРК-10 ЕА1050Е - 120 МСЦ-400 СНП-1 Напреден Мрежен Систем Контролер Универзален Далечински Управувач 12вдц Кабел За Напојување КАБЕЛ ПС Ѕид Дом

АФКТ 12В АЦ / ДЦ Адаптер ЗА УРЦ МРК-10 ЕА1050Е - 120 МСЦ-400 СНП-1 Напреден Мрежен Систем Контролер Универзален

DEN 1.67

Тековен
Во продавницата

Светски Влезен Напон 100-240ВАЦ 50/60хз ОВП, ОЦП, ДКП Заштита (ОВП : Над Напон Излез Заштита. ОЦП : Над Тековната Излезна Заштита. СКП : Заштита На Излезот На Краток Спој). Тестирани Единици. Во Одлична Работна Состојба. Ве молиме проверете го вашиот модел дали е ист како и списокот пред да го купите. Ние не прифаќаме одговорност ако купувате погрешни производи. АФКТ 12В АЦ / ДЦ Адаптер ЗА УРЦ МРК-10 ЕА1050Е - 120 МСЦ-400 СНП-1 Напреден Мрежен Систем Контролер Универзален Далечински Управувач 12вдц Кабел За Напојување КАБЕЛ Пс Ѕид Домашен Полнач За Батерии Псу. АФКТ 12В АЦ / ДЦ Адаптер ЗА УРЦ МРК-10 ЕА1050Е - 120 МСЦ-400 СНП-1 Напреден Мрежен Систем Контролер Универзален Далечински Управувач 12вдц Кабел За Напојување КАБЕЛ Пс Ѕид Домашен Полнач За Батерии Псу.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди