.

.

New
Manny Mota Yeager Stewart Grote 1981 Dodgers WS Champions 16x20 Потпишана фотографија - Автограмирани фотографии од MLB

Manny Mota Yeager Stewart Grote 1981 Dodgers WS Champions 16x20 Потпишана фотографија - Автограмирани фотографии од

DEN 1088.00

Тековен
Во продавницата

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Категорија; Автограмирани фотографии од MLB. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани фотографии од MLB. Manny Mota Yeager Stewart Grote 1981 Dodgers WS Champions 16x20 Потпишана фотографија Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, холограм нема да биде вклучен во меморијалите на Мани Мота. Лос Анџелес Доџерс меморија.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди