.

.

New
Био Плас 5045-4 Тенкоѕидна Микро Реакциона Цевка Со Прикачено Капаче, Девствен Полипропилен, Сина

Био Плас 5045-4 Тенкоѕидна Микро Реакциона Цевка Со Прикачено Капаче, Девствен Полипропилен, Сина

DEN 2.33

Тековен
Во продавницата

Цевки изработени од девствен полипропилен Високо полираната внатрешна површина овозможува максимално обновување на примерокот. Цевките се автоклавирани на 121°C, 15 PSI за 15 минути Веднаш Отстранете Ги Цевките од автоклав. Земја на потекло : Сад. Цевки изработени од девствен полипропилен. Високо полираната внатрешна површина овозможува максимално обновување на примерокот. Цевките се автоклавирани на 121°C, 15 PSI за 15 минути Веднаш Отстранете Ги Цевките од автоклав. Земја на потекло : Сад. Безбедно затворање на капакот со Алатката Со Повеќе Капачиња, Мачка. #5050-15, помагајќи во затворањето и отворањето и спречува аеросолизирање.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди