.

.

New
Anncus QFN48 MLF48 Програмски приклучок за адаптер за тестирање на IC тест 0,4мм чип со големина на чипс со големина 6 * 6 согорување на адаптерот за блиц во адаптер SMD SMD

Anncus QFN48 MLF48 Програмски приклучок за адаптер за тестирање на IC тест 0,4мм чип со големина на чипс со големина

DEN 612.80

Тековен
Во продавницата

Структура на школка со табла за PCB Усвојување на инженерски материјал за структура на штекер, јачината е голема, животниот век е долг. Увоз на увоз на материјал за контакт со штекер. Пролет, задебелување на површината за позлажување на злато, импедансата е мала еластичност е добра. Структура на школка со табла за PCB. Усвојување на инженерски материјал за структура на штекер, јачината е голема, животниот век е долг. Увоз на увоз на материјал за контакт со штекер. Пролет, задебелување на површината за позлажување на злато, импедансата е мала еластичност е добра.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди