.

.

New
Олимпија „Летеркинд Олимпија“ рециклираше кожен фото албум Рустикално злато, големо - рачно изработено во Италија

Олимпија „Летеркинд Олимпија“ рециклираше кожен фото албум Рустикално злато, големо - рачно изработено во Италија

DEN 447.84

Тековен
Во продавницата

? Нашата рачно изработена колекција на Олимпија претставува добра вредност со употреба на рециклирана кожа и природни материјали од италијански професионални занаетчии од кожа, процес кој е далеку пожелен за околината Обезбедува гламурозен привлечност, но го задржува прекрасниот мирис на природна кожа. Самата кожа има мазна и луксузно сјајна кожа која сè уште овозможува флексибилност и има врежани рачни врежани келтски симболи што значат вечност. Структивно структуриран во безвременски дизајн на кожни завиткувања. ? Рачно изработено во Фиренца од страна на мал бизнис водат бизнис со над 50 години експертиза. ? Овој албум со фотографии во Олимпија претставува добра вредност користејќи рециклирана кожа и природни материјали со практично никакво влијание врз животната средина и го задржува тој мирис на природна кожа. ? Рака врежана за да се создаде сложениот историски антички келтски дизајн што значи вечност. ? Внатрешноста содржи висококвалитетни луксузни 100% италијански страници без киселина. ? Одделени со транспарентен лист што ќе ги заштити вашите фотографии засекогаш. ? Нашите албуми се исто така одлични за скицирање, масло за сликање, пастели и белешки. ? Презентирано во 2 елегантни бои : костен и рустикално злато. ? Исклучително претставена во италијанска рачно изработена кутија за подароци со врвен квалитет. ? Димензии на производот : 30см x 24cm x 6cm? Не страници : 50 / Не од страни : 100? Капацитет на фотографии : 300 : 4x6, 200 : 5x7, 100 : 8x6, 100 : 8x10. ? Скролувајте надолу за да дознаете повеќе за колекцијата Олимпија, брендот „Летеркинд“ и нашата? Услуга за гравирање на рацете? користејќи традиционална техника на топла фолија. ? Нашата рачно изработена колекција на Олимпија претставува добра вредност со употреба на рециклирана кожа и природни материјали од италијански професионални занаетчии од кожа, процес кој е далеку пожелен за околината. Обезбедува гламурозен привлечност, но го задржува прекрасниот мирис на природна кожа. Самата кожа има мазна и луксузно сјајна кожа која сè уште овозможува флексибилност и има врежани рачни врежани келтски симболи што значат вечност. Структивно структуриран во безвременски дизајн на кожни завиткувања. ? Рачно изработено во Фиренца од страна на мал бизнис водат бизнис со над 50 години експертиза. ? Овој албум со фотографии во Олимпија претставува добра вредност користејќи рециклирана кожа и природни материјали со практично никакво влијание врз животната средина и го задржува тој мирис на природна кожа. ? Рака врежана за да се создаде сложениот историски антички келтски дизајн што значи вечност. ? Внатрешноста содржи висококвалитетни луксузни 100% италијански страници без киселина. ? Одделени со транспарентен лист што ќе ги заштити вашите фотографии засекогаш. ? Нашите албуми се исто така одлични за скицирање, масло за сликање, пастели и белешки. ? Презентирано во 2 елегантни бои : костен и рустикално злато. ? Исклучително претставена во италијанска рачно изработена кутија за подароци со врвен квалитет. ? Димензии на производот : 30см x 24cm x 6cm? Не страници : 50 / Не од страни : 100? Капацитет на фотографии : 300 : 4x6, 200 : 5x7, 100 : 8x6, 100 : 8x10. ? Скролувајте надолу за да дознаете повеќе за колекцијата Олимпија, брендот „Летеркинд“ и нашата? Услуга за гравирање на рацете? користејќи традиционална техника на топла фолија.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди